Gratlulálok! Sikeresen jelentkeztél a próbaórára!

Több éve működő tánciskolaként pontosan tudjuk, hogy eleve nehéz leküzdeni a gátlásokat, ha az ember tánctanulásra adja a fejét. Márpedig táncolni feszengve nem lehet.

Oktatóink nyitottsága, türelme biztosítja, hogy semmilyen kényelmetlen vagy zavaró tényző ne hátráltasson a tanulásban.

A tánc felszabadító, öröm és buli egyszerre! Gyere és próbáld ki velünk!

Dancing with Pride! Dancing with Love,
Palota Tánccentrum

Kérdések, amik benned is felmerülhettek

Persze, a tanfolyamhoz nem kell tudnod táncolni. Ugyan latin táncokat fogunk tanulni, de nagyon egyszerű lépésekből állnak a koreográfiák, pont ezért, ha még soha sem táncoltál és falábúnak érzed magad, akkor is neked való. 

Minden órán az alap lépések megtanulásával kezdünk, így biztos, hogy jól tudod magad érezni majd.

Egyértelműen igen. Párokban táncolunk, szóval egyáltalán nem gond, ha most még azt, hiszed, hogy nincs ritmusérzéked. De elhiheted nekem, hogy a tanfolyam végére lesz, hiszen pár alkalom után úgyis fogod érezni a zenék ritmusát.

Amiben kényelmesen érzed magad. Nem divatbemutatóra kell készülnöd, hanem csak arra, hogy jól érezd magad. 

A jókedveden kívül hozz magaddal valamilyen tiszta talpú cipőt, váltó pólót, vizet, hogy ki ne száradj és egy törülközőt.

A pontos cím: 1155 Budapest, Wysociki u. 1 (II.es kapu).

Igen, az épület mellett.

Azt szoktam mondani, hogy a kezdés előtt 15 perccel minimum érkezz meg, mert annyi idő kell azért, hogy átöltözz, kicsit beszélgessünk stb.

Természetesen van öltöző, ahol áttudtok öltözni az edzés előtt és után is, így nem kell edzős ruhában keresztül utaznotok a városon.

Csak nyugodtan gyere be az ajtón és nem lesz más dolgod. Belépve fogsz látni egy recepciót, ahol készséggel útbaigazítanak, ha kérdésed lenne, de ott foglak én is várni.

Persze. Nagyon jó fej és támogató közösség fog összegyűlni és ha pár nélkül érkezel, nem kell aggódnod, lesz, aki párként beáll hozzád. 

Az órák során folyamatosak lesznek a párcserék, így nem csak egy emberrel ismerkedhetsz majd meg és több párod is lesz az óra során. (Persze kivétel, ha nem szeretnél párt cserélni, mert nem kötelező)

Természetesen. Az órán folyamatosak lesznek a párcserék, de ha nem szeretnétek párt cserélni, akkor nyugodtan maradhattok együtt. Nem kötelező cserélgetni a párokat.

Találkozunk a XV. kerületben!

© 2023 Palotatánccentrum | Adatvédelmi nyilatkozat | Cookie tájékoztató

A lap tetejére