INGYENES PRÓBAÓRA

Hogyan leszel a táncparkett sztárja 3 hónap alatt, akkor is, ha két bal lábad van?

Fedezd fel a tánc örömét és válj magabiztossá a parketten, anélkül, hogy éveken át tartó gyakorlásra lenne szükséged.

Ha nem tudsz táncolni, akkor számos élményről maradsz le

Emlékszel arra az érzésre, amikor egy esküvőn, partin vagy más eseményen megszólal a zene, és te csak a parkett szélén ácsorgsz, mert úgy érzed nem tudsz táncolni?

Ez a probléma nem csak egy-egy estét tesz kellemetlenné, hanem emiatt hosszú távon is elkerülöd a táncot, így viszont kimaradsz azokból a felejthetetlen pillanatokból, amiket a parketten átélhetsz: a közösségi élményekből, a szórakozásból, az új ismeretségekből és talán még egy kis romantikából is.

Talán többször is elgondolkodtál már azon, hogy beiratkozz egy táncórára, de valami mindig visszatartott. Most viszont itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad.

Egy támogató közösség, ahol igazi élmény lesz a tánctanulás

Ha nem egy unalmas, monoton tánctanfolyamot keresel, ahol csak felületesen, rohanva tanulsz meg táncolni, akkor a legjobb helyen vagy! De mire számíts az órákon?

Neked szól a Palota Tánccentrum kezdő társastánc tanfolyama, ha...

Új emberekkel szeretnél megismerkedni, vagy egyszerűen csak fellendítenéd a társasági életed

Nem akarsz elveszett lenni, amikor zenét hallasz és szeretnél egy alap tánctudást felszedni, hogy ne maradj ki a partikból

Az esküvőre készültök és nem csak egy begyakorolt koreográfiát akartok előadni, hanem egész este helyt szeretnétek állni a parketten

új szikrát szeretnél vinni a párkapcsolatodba közös élmények formájában

Hogyan leszel a táncparkett sztárja 3 lépésben?

#1. Teljeskörű alap tánctudást kapsz, hogy többet ne érezd magad elveszettnek

A kezdő társastánc órákkal első sorban az a célunk, hogy egy teljeskörű, stabil tánctudást sajátíts el, amire mindig fogsz tudni támaszkodni. Ezért a 7 alap társastáncot sajátítjuk el az órákon.

Ez a 7 társastánc pedig nem más mint a Rocky, Cha-cha, Bécsi keringő, Angol keringő, Rumba, Mambó és Tangó. 

Ezeknek a táncoknak az alapjaival bármilyen körülmények között megfogod állni a helyed legyen szó esküvőről, bulikról vagy akármilyen más eseményről.

#2. Alaplépések elsajátítása, hogy ne a lépésekre kelljen figyelned, hanem partizhass

Az egyik legzavaróbb dolog, amikor nem tudod, hogy melyik lépést, hogyan is kell szépen kivitelezni és teljességgel bénának érzed magad.

Ezért minden órát az adott órán oktatott koreográfia alaplépéseinek megtanulásával kezdünk, illetve az eddig átvett alapfigurák átismétlésével, hogy utána felszabadultan és magabiztosan élvezhesd a táncot.

#3. Motiváló kezdő közösség, hogy ne az frusztráljon mások mennyivel ügyesebbek, mert itt mindenki kezdő lesz

A csoportba mindenki kezdőként lép be az ajtón, így nem fogod magad rosszul érezni, hogy mások mennyivel ügyesebbek. 

Ebben a motiváló közösségben a lényeg nem az, hogy ki mennyire ügyes, hanem hogy együtt fejlődjünk és élvezzük a tánc szépségét. Az itt töltött 1,5 óra arról szól, hogy megismerjük a tánc alapjait.

Nem kell másokkal versenyezni, csak a saját tempódban fejlődni és élvezni a folyamatot.

Az oktatóid: Kati és Peti

Kati már gyermekkora óta a tánc világában él, az első klasszikus balett óráját 4 évesen vette, és azóta sem hagyta abba. Több mint 20 éve foglalkozik versenytánc oktatással, és a tánc szenvedélye olyan mély, hogy még a férje is a táncpartnere lett.

Peti még óvodás korában ismerkedett meg a tánccal, és bár más sportok is érdekelték, végül a táncot választotta és azóta is aktívan versenytáncol. 

Hogyan vehetek részt a tanfolyamon?

Foglald be a helyed a díjmentes próbaórára

Próbáld ki élőben, hogy mennyire nagyszerű a hangulat

Ha jól érezted magad, akkor pedig tarts velünk a tanfolyamon

Mire számíts a kötelezettségektől mentes, ingyenes próbaórán?

Első tánclépések elsajátítása

A próbaórán már el is kezdjük gyakorolni a táncok alaplépéseit és alapfiguráit, így már az első alkalommal is érezheted, milyen lesz a tanfolyam és mennyire meglepően egyszerű táncolni

Kezdő, jó fej közösség

Megismerkedsz a kezdő csapatunkkal, ahol semmitől nem kell tartanod, hiszen mindneki azon a szinten van, mint te, most kezd el táncolni és senki nem lesz rögtön profi táncos

Első önfeledt partiélményed

A próbaóra végére túl leszel az első önfeledt táncélményeden és belekóstolhatsz, hogy milyen is lesz az az élmény, amikor végre magabiztosan, partizhatsz a tánctudásoddal

Melyik időpont megfelelő számodra?

Hogyan tudok jelentkezni az órára?

1. Töltsd ki az űrlapot

Első lépésként kérlek töltsd ki az űrlapot, hogy befoglald a helyed az ingyenes próbaórára. Kérlek figyelj arra, hogy olyan email címet és telefonszámot adj meg, ahol elérhetlek, ha úgy alakul.

2. Írd be a naptáradba az időpontot

Írd be a naptáradba az időpontot, hogy biztosan el ne felejtsd az edzés időpontját, de természetesen kapni fogsz addig emlékeztetőt még biztos, ami biztos.

3. Találkozunk az órán

Utoljára pedig nincs más dolgod, mint hogy találkozzunk az órán, ahova nem kell magaddal hoznod semmit, csak valamilyen számodra kényelmes ruhát, amiben jól érzed magad és nem akadályoz a mozgásban.

Hogyan néz ki a teljes csomag?

A próbaóra végén elérhető 4 alkalmas bérlet

9.000 Ft

Kérdések, amik benned is felmerülhettek

Persze, ha úgy érzed, hogy falábad van, akkor ez a tanfolyam Neked szól. Itt mindenki teljesen kezdő lesz és „falábú”, szóval nincs mitől tartanod.

De minden órán az alap lépések megtanulásával kezdünk, így biztos, hogy jól tudod magad érezni majd.

Egyértelműen igen. Párokban táncolunk és mi is segítünk neked, szóval egyáltalán nincs szükség ritmusérzékre.. 

Bár pár alkalom után úgyis fogod érezni a zenék ritmusát.

Amiben kényelmesen érzed magad. Nem divatbemutatóra kell készülnöd, hanem csak arra, hogy jól érezd magad. 

A jókedveden kívül hozz magaddal valamilyen tiszta talpú cipőt, váltó pólót, vizet, hogy ki ne száradj és egy törülközőt.

A XV. kerületi Csokonai Kulturális Központban. A pontos cím: 1153 Budapest, Eötvös u. 64-66

Igen, nagyjából 20 méterre a Csokonai Kulturális Központtól van egy ingyenes parkoló, ahol gond nélkül parkolhattok az edzés ideje alatt.

Azt szoktam mondani, hogy a kezdés előtt 15 perccel minimum érkezz meg, mert annyi idő kell azért, hogy átöltözz, kicsit beszélgessünk stb.

Természetesen van öltöző, ahol át tudtok öltözni az edzés előtt és után is, így nem kell edzős ruhában utaznotok keresztül a városon.

Csak nyugodtan gyere be az ajtón és nem lesz más dolgod. Belépve fogsz látni egy recepciót, ahol készséggel útbaigazítanak, ha kérdésed lenne, de ott foglak én is várni.

Találkozunk a XV. kerületben!

Készen állsz egy olyan magabiztos tánctudást szerezni, amire akármikor támaszkodhatsz?

© 2023 Palotatánccentrum | Adatvédelmi nyilatkozat | Cookie tájékoztató

A lap tetejére