INGYENES PRÓBAÓRA

Így érezd magad vonzó nőnek heti kétszer 60 perc edzéssel

Avagy, segítek kilépni anyaként az állandó munka-főzés-takarítás mókuskerékből heti kétszer 60 perc parti hangulatú nőies Zumba edzéssel, ha már belefáradtál a hétköznapi stresszbe és szeretnéd magad újra nőnek érezni!

Rengeteg kihívással kell egy nap szembenézned…

…és ugyan azokat a napokat éled újra és újra, de sokszor arra sem emlékszel, hogy mit csináltál tegnap csak várod, hogy valahogy végre hétvége legyen, viszont már az sem hozza el a várt felfrissülést.  

És jogosan érzed magad stresszesnek, túlhajtottnak, hiszen munkába folyton csak a robotolás megy és még otthon is csak cselédnek érzed magad, hiszen folyton csak főzöl, mosogatsz és takarítasz.

Ezt pedig tetőzi az, hogy már a tükörbe nézve sem látod azt a sugárzó, boldog NŐ-t, aki régen voltál és, aki még mindig lenni szeretnél.

De szeretném, hogy tudd ez nem a Te hibád, a felgyorsult világ kényszerít bele egy ilyen mókuskerékbe, viszont ebben szeretnék neked segíteni, hogy megszabadulj ettől az érzéstől!

Anyaként gyakran feláldozzuk az ÉNidőnket, de ez nem egyenlő azzal, hogy fel kell adnod a nőiességed!

Ezért elhoztam az első "Lady Style" Zumba órát...

...ahol kiszakítlak a konyhából és a nőiesség kapja a főszerepet!

Tarts velem az első teljesen kezdőknek szóló „Lady Style” Zumba órára, ahol egy fergeteges parti hangulatban más anyukákkal közösen 60 percig csak magunkkal foglalkozunk, kiadjuk az eddig felgyülemlett stresszt és átadjuk a főszerepet a finom, elegáns női mozdulatoknak, hogy újra boldog, sugárzó nőként térjünk haza a családunkhoz!

Neked találtam ki a "Lady Style" Zumba órákat, ha Te is szeretnél újra...

...motiváltabb és boldogabb lenni a hétköznapokban

Ha kiégtél a hétköznapokban és nem bírod tovább a munka-főzés-takarítás mókuskereket, ahol a hétvégék sem hozzák el az igazi felüdülést

...az a sugárzó, csábító NŐ lenni, aki régebben voltál

Ha már nem érzed magad annak a csábító nőnek, aki régebben voltál a stresszes hétköznapok miatt és szeretnél ezen változtatni

...elégedetten tükörbe nézni, amikor elmész előtte

Ha nem szeretnél beletörődni, hogy nap, mint nap szembesülsz azzal, hogy nem az a vonzó nő néz rád vissza a tükörből, mint aki lenni szeretnél

Milyen problémákon tud segíteni a "Lady Style" Zumba óra?

A nőiességed visszaszerzésének 3 legfontosabb összetevője Zumbával

I. Pontos célok meghatározása - azért, hogy tudd honnan hova tartasz

Első lépésként rögtön a közös munkánk elején pontosan meghatározzuk, hogy mi az a cél, amit el szeretnél érni a Zumba edzésekkel.

Azért ezzel kezdjük a folyamatot, mert az egyik leggyakoribb oka annak, ha nem éred el a céljaidat, ha egyáltalán nem is tudod, hogy hova szeretnél elérni.

II. Alap lépések elsajátítása - azért, hogy ne a lépésekre kelljen figyelned, hanem partizhass

Az egyik legzavaróbb dolog, amikor nem tudod, hogy melyik lépést, hogyan is kell szépen kivitelezni és teljességgel bénának érzed magad. 

Ezért minden órát az adott órán oktatott koreográfia alaplépéseinek megtanulásával kezdünk, hogy utána felszabadultan és magabiztosan partizhassunk

III. Motiváló közösség - azért, hogy ne egyedül kelljen haladnod

Egy másik rendkívül gyakori ok, ami megszokott akadályozni minket abban, hogy elérjük a vágyott testalkatunk az az, ha nem járunk el az edzésekre. 

Erre nyújtunk megoldást egy hozzád hasonló motivált közösséggel, ahol mindenki kezdő és ráadásul mindannyian ugyan azért a célért dolgozunk közösen edzésről edzésre

Ki fog kisérni az utadon?

Szia! Somodi Gáborné Kati vagyok a „Lady Style” Zumba óra megálmodója és én foglak segíteni abban, hogy újra NŐ-nek érezhesd magad és a tükörbe nézve azt a vonzó, életvidám NŐ-t láthasd, aki régen voltál vagy, aki lenni szeretnél. 

4 éves koromban kezdődött a tánc iránti rajongásom, amikor édesanyám levitt az első klasszikus balett órámra. Ezt követen pedig az egész életemet átszőtte a tánc iránti szenvedélyem, olyannyira, hogy a férjem is a táncpartnerem lett 🙂 

9 éves koromtól aktívan versenytáncoltam 13 éven át, és rengeteget tanultam neves tánctanároktól. Versenytánc oktatással már 20 éve foglalkozom, Zumba oktató pedig  12 éve vagyok és ezzel a tudásommal szeretnélek segíteni abban, hogy újra NŐ-nek érezhesd magad.

Már csak 3 lépés választ el attól, hogy kiszakadj 60 percre a hétköznapi mókuskerékből, magad mögött hagyd a stresszt és újra nőnek érezd magad

Foglald be a helyed az ingyenes próbaórára

Add ki az eddig felgyülemlett stresszt parti hangulatban

Ha jól érezted magad, akkor pedig dolgozzunk együtt

Mire számíts a kötelezettségektől mentes, ingyenes próbaórán?

Első Zumba koreográfiád elsajátítása az alapoktól

Minden órán egy új koreográfiát tanulunk meg közösen és minden alkalommal a szükséges alap lépésekkel kezdjük az órát, hogy felszabadultan partizhass

Motivált kezdő közösség, ahol mindenki egy célért dolgozik

Megismerkedsz a kezdő csapatunkkal, ahol semmitől nem kell tartanod, hiszen mindneki azon a szinten van, mint te és mind ugyan az ért a célért dolgozunk

Mentálisan teljesen felfrissülve térhetsz haza a családodhoz

Az edzés után megszabadulva a stressztől és szellemileg teljesen felfrissülve térhetsz haza a férjedhez és gyerekekhez, akik rád sem fognak ismerni

Melyik időpont megfelelő számodra?

Hogyan tudok jelentkezni az órára?

1. Töltsd ki az űrlapot

Első lépésként kérlek töltsd ki az űrlapot, hogy befoglald a helyed az ingyenes próbaórára. Kérlek figylj arra, hogy olyan email címet és telefonszámot adj meg, ahol elérhetlek, ha úgy alakul.

2. Írd be a naptáradba az időpontot

Írd be a naptáradba az időpontot, hogy biztosan el ne felejtsd az edzés időpontját, de természetesen kapni fogsz addig emlékeztetőt még biztos, ami biztos.

3. Találkozunk az órán

Utoljára pedig nincs más dolgod, mint hogy találkozzunk az órán, ahova nem kell magaddal hoznod semmit, csak valamilyen számodra kényelmes ruhát, amiben jól érzed magad és nem akadályoz a mozgásban.

Ha most jelentkezel megkapsz mindent, amire csak szükséged lehet a céljaid eléréséhez!

Bónusz #1

10% kedvezmény az Insumed felmérésére, ahol személyre szabott étrendet kapsz

Bónusz #2

Táplálkozási irányelvek és mintaétrend a Zumba mellé, hogy gyorsabban haladj a céljaid felé

Bónusz #3

Hozd el a gyermeked magaddal és ő eljátszadozik a számára kialakított részen

Bónusz #4

Időmenedzsment tippek, hogy gördülékenyebbek legyenek az amúgy sűrű hétköznapok

Bónusz #5

Próbaedzés, ahol ingyen kipróbálhatod, hogy mekkora parti is egy ilyen edzés

Bónusz #6

Koreográfiát csinálunk a kedvenc zenédre és arra partizhatunk közösen, amit te szeretsz

Bónusz #7

Bejárhatsz a haladó csoportokba is, így még gyorsabban haladhatsz a céljaid felé

Bónusz #8

Az új koreográfiákat videón is megkapod, hogy otthon is partizhass, ha szeretnél

Bónusz #9

Videós lépésoktatás az otthoni videókhoz, hogy begyakorolt lépésekkel érkezhetsz az órákra

Hogyan néz ki a teljes csomag?

Általános 8 alkalmas Zumba bérlet

13.990 Ft

Csak itt elérhető 8 alkalmas START bérlet

Csak most elérhető bónuszok:

16.990 Ft az első alkalommal

Kérdések, amik benned is felmerülhettek

A Zumba latin táncokon és egy vidám életérzésen alapuló edzésforma, ami egyesíti a mozgást és a motiváló, parti hangulatú zenéket. Ezeknek köszönhetően az edzések végére mentálisan felfrissültnek fogod magad érezni, stresszmentesnek és boldogan térhetsz haza a családodhoz, újult úterővel.

A Zumba egy hatalmas parti hangulatú edzés, amit még akkor is szeretni fogsz ha egyébként utálsz edzeni. Ebből adódóan nagyon könnyű megszeretni.

Az edzések segítenek kitombolni a hétköznapi mókuskerékben felgyülemlett stresszt, közelebb visznek a vágyott testalkatodhoz és ezt kiegészítve egy „Ladies Style” vonallal mindemellett finom, nőies mozgást is tanulunk.

Persze, a Zumba-hoz nem kell tudnod táncolni. Ugyan latin táncok keveréke, de nagyon egyszerű lépésekből állnak a koreográfiák, pont ezért, ha még soha sem táncoltál és falábúnak érzed magad, akkor is remek időtöltés számodra. 

De minden órán az alap lépések megtanulásával kezdünk, így biztos, hogy jól tudod magad érezni majd.

Egyértelműen igen. Egyszerre sokan partizunk és én is vezetlek a színpadról, szóval egyáltalán nincs szükség ritmusérzékre és éppen ezért felszabadultan partizhatsz minden edzésen, akkor is, ha nincs ritmusérzéked. 

Bár pár alkalom után úgyis fogod érezni a zenék ritmusát.

Amiben kényelmesen érzed magad. Nem divatbemutatóra kell készülnöd, hanem csak arra, hogy jól érezd magad. 

A jókedveden kívül hozz magaddal valamilyen tiszta talpú cipőt, váltó pólót, vizet, hogy ki ne száradj és egy törülközőt.

A pontos cím: 1155 Budapest Wysociki u. 1 (II-es kapu)

Igen, az épület előtt biztosított az ingyenes parkolás.

Azt szoktam mondani, hogy a kezdés előtt 15 perccel minimum érkezz meg, mert annyi idő kell azért, hogy átöltözz, kicsit beszélgessünk stb.

Természetesen van öltöző, ahol áttudtok öltözni az edzés előtt és után is, így nem kell edzős ruhában utaznotok keresztül a városon.

Csak nyugodtan gyere be az ajtón és nem lesz más dolgod. Belépve fogsz látni egy recepciót, ahol készséggel útbaigazítanak, ha kérdésed lenne, de ott foglak én is várni.

Találkozunk a XV. kerületben!

Készen állsz kiszakadni a hétköznapi mókuskerékből, hátrahagyni a stresszt és újra vonzó nőnek érezni magad?

© 2023 Somodi Gáborné Kati | Adatvédelmi nyilatkozat | Cookie tájékoztató
A lap tetejére