Rólunk

Kati bemutatkozás

Somodi Gáborné Kati vagyok, 1981-ben születtem, jelenleg két gyermekes családanya és elhivatott tánctanár.  Már 4 éves koromban kezdődött a tánchoz fűződő rajongásom, amikor klasszikus balett órákra elvitt édesanyám. Itt megkaptam a legjobb, legprecízebb alapokat, amit később átlépve a versenytánc csodálatos világába, kamatoztatni tudtam. 9 évesen indultam életem első táncversenyén, amit még 13 év versenyzés követett. „E” osztálytól az „S” osztályig végig jártam a rögös utat. Sokat tanultam híres tánctanároktól, rengeteg időt, energiát, pénzt fektettem a fejlődésbe, mert hivatásomnak éreztem ezt a gyönyörű sportot. Latin és Standard táncokból is sikerült Országos és Budapest bajnokságot nyernem, Savaria Grand Prix 4. helyet szereznem, és nemzetközi versenyekre eljutnom, ahol képviseltem hazánkat.

A tánctól mindent megkaptam, amiről egy lány csak álmodhat, sőt így lett férj a táncpartnerből, akivel családot alapítottunk. Egész életemet végig kísérte a tánc, a versenyzést 2003 óta felváltotta a táncoktatás, amiben szintén örömöt lelek, és így teljesnek érzem magam.

A társastánc oktatás mellett 2011 óta zumba instruktor is lettem, majd tovább képeztem magam Zumba Aqua, Zumba Toning, Zumba Atomic, oktatóvá.
2021-ben kidolgoztam és létrehoztam a Senior Táncos Tornát, ami egy egyedülálló óratípus 60 +-os vendégeknek.

Emellett esküvős párokat is készítek fel nyitótánccal, amivel megkoronázzák életük legszebb napját.

És ha már a jeles napokról van szó, a szalagavatót is megemlíteném, rengeteg osztály és évfolyam betanításával is foglalkozom évről évre.

A gyerekek sem maradnak ki, hiszen nyaranta fantasztikus tánctáborokkal varjuk őket, ahol már egy hét alatt hihetetlen fejlődést lehet tapasztalni.

Gábor bemutatkozás

1991-ben ismerkedtem meg a versenytánc világával, amely azonnal magával ragadott. A 10 év versenyzés alatt a legjobb eredményeim között van Budapest és Országos Bajnokság II. helyezés, számos klubközi versenygyőzelem, és nemzetközi versenyeken döntős helyezések. Standard táncokból „A” osztályban, Latin táncokból „S” osztályban fejeztem be a versenyzést. 2000-től a színpadi táncok világába is betekintést nyertem. A tánc az életemmé vált, majd 2003- óta, a tanítás is. Szalagavatók, esküvős párok, gyerek korosztály, senior korosztály is szerepel a táncoktatási palettámon. 2011 óta zumba oktással is foglalkozom, megszereztem az Aqua zumba, Zumba Toning, és Zumba Atomic képesítéseket is.

Peti bemutatkozás

Már óvodában kezdődött, hogy megismerkedtem a tánccal, bár a foci és judo akkor még jobban érdekelt. Majd húgom elkezdett társas táncolni, de mivel nem volt párja, felajánlottam neki, amíg nem talál, én leszek a táncpartnere. Akkor még nem is gondoltam, hogy ez nem csak egy kis időre fog szólni, hanem életformámmá válik. Később ahogy telt az idő, és egyre komolyabban sportoltam, választanom kellett, melyik sportágba teszem a legtöbb energiát. Természetesen a táncot választottam. Így azóta is aktívan versenyzünk testvéremmel, folyamatosan edzünk, és képezzük magunkat. Eleinte szórakozásból, és állóképesség növelése céljából jártam zumbázni, hisz a latin zene a kedvencem, de úgy éreztem, ezt nem csak csinálni, hanem tanítani is szeretném. Így lett belőlem zumba instruktor. Szeretek úgy edzeni, hogy közben táncolunk, tombolunk, bulizunk a vendégekkel, mert ez engem is, és őket is feltölt!
A lap tetejére