Zumba® fitness

Mi a Zumba® program?

A Zumba® latin táncokon, életérzésen alapuló fitness program. Egyesíti a latin és nemzetközi táncmozdulatokat, a táncon keresztül dinamikus, izgalmas élménnyé teszi az edzést.

Egy Zumba® óra egyaránt hatékony kardió és izomerősítő. A lépések egyszerűek, bárki által könnyen elsajátíthatóak, táncos tapasztalatra nincs szükség. Az óra igazi party hangulatban telik, amely félelemtől mentes környezetet kínál az edzést újonnan kezdők, a táncban kevésbé jártasak számára is, és mindazoknak, akik korábban haboztak csoportos órákon részt venni.

Egy órán minden résztvevő kellemesen érzi magát, mert tudják, hogy sodródhatnak az árral és kikapcsolhatnak. A Zumba® órákon szenvedélyes és robbanékony latin és nemzetközi zenei stílusok motiválják a résztvevőket, arra késztetve őket, hogy újra és újra visszatérjenek.

A Zumba® program hatékony, innovatív, élénkítő, és mindenkinek szól.

A Zumba® program sikere az alábbiakon alapul

VIDÁM

VIDÁM

a Zumba® bújtatott edzés, a résztvevők feldobódnak és észre sem veszik, hogy edzenek, tulajdonképpen ez olyan jó érzés, hogy a résztvevők mindennap ezt szeretnék csinálni

KÜLÖNBÖZŐ

KÜLÖNBÖZŐ

a zene, a lépések, a mozdulatok, a hangulat, az energia, semmi sem hasonlítható egy Zumba® bulihoz

KÖNNYŰ

KÖNNYŰ

a Zumba® program mindenkinek szól. Bármilyen edzettségi szintű bármilyen háttérrel rendelkező és bármilyen korú személyek azonnal elkezdhetik a programot

​HATÉKONY

​HATÉKONY

a Zumba® program egy kardió alapú program, az erősítő / alakformáló edzés elemeivel, a teljes test erősítésére, és a kívánt fitness célok elérésére kiválóan alkalmas

GYIK

Persze, ha úgy érzed, hogy falábad van, akkor ez a tanfolyam Neked szól.
De minden órán ismétléssel kezdünk, és ha valami kimaradt, azt megtanítjuk, így biztos, hogy jól tudod magad érezni majd.

Egyértelműen igen. Párokban táncolunk és mi is segítünk Neked, szóval egyáltalán nincs szükség ritmusérzékre.
Bár pár alkalom után úgyis fogod érezni a zenék ritmusát.

Amiben kényelmesen érzed magad. Nem divatbemutatóra kell készülnöd, hanem csak arra, hogy jól érezd magad.

A jókedveden kívül hozz magaddal valamilyen tiszta talpú cipőt, váltó pólót, vizet, hogy ki ne száradj és egy törölközőt.

Természetesen van öltöző, ahol át tudtok öltözni az edzés előtt és után is, így nem kell „edzős” ruhában utaznotok keresztül a városon.

Javasolt, hogy a kezdés előtt 15 perccel minimum érkezz meg, mert annyi idő kell azért, hogy átöltözz, kicsit beszélgessünk stb.

1155 Budapest Wysocki u. 1, II. kapu

Igen, a bejárat mellett van egy hatalmas ingyenes parkoló, ahol gond nélkül parkolhattok az edzés ideje alatt.

Időpontok

Árak

Felnőtt órajegy

2.200 Ft/fő
  • Egy alkalom 60 perc

Gyerek órajegy

1.000 Ft/fő
  • 7-14 éves

4 alkalmas bérlet

7.490 Ft/fő
  • 5 hétig felhasználható

8 alkalmas bérlet

13.990 Ft/fő
  • 5 hétig felhasználható

Start 4 alkalmas bérlet

6.000 Ft/fő
  • Legelső bérlet
  • 4 hétig felhasználható

Első óra

0 Ft/fő
  • Első Óra Ingyenes, ha még sosem zumbáztál nálunk!!!
Ingyenes

Kombinált bérlet

Most már lehetőséged lesz 1 bérlettel bármelyik táncág óráira bejárnod. Ha például szeretnél zumbázni, de a salsát is kipróbálnád, vagy a társastáncot, akkor elég egy kombinált bérletet vásárolnod, ami 8 alkalmat tartalmaz, ára 16.500 Ft/fő és 5 hétig felhasználható! Személyre szóló bérlet, felhasználható egy fő részére.

8 alkalmas bérlet

16.500 Ft/fő
  • 5 hétig felhasználható
  • Személyre szóló
Újdonság