Salsa

A salsa egy forró és élettel teli latin tánc egyenesen a kubai utcákról. Egy igazi parti tánc, az utca emberének a tánca, ami Kubában alakult ki és innen hódította meg az egész világot, a maga egyszerű és vidám stílusával.

Ha szereted a vér pezsdítő latin zenét és szeretnéd elsajátítani ezt a könnyen tanulható nagyon divatos táncot, akkor a salsa órákon a helyed. Ha szeretnél részese lenni a pörgős salsa buliknak, ruedáknak és egy varázslatos világba csöppeni, és nincs partnered, párt keresel, vagy éppenséggel a pároddal szeretnétek valami újat kipróbálni. Akkor a salsa a Te táncod, gyere és fedezd fel ezt az új életformát!

Nagyszerű módja annak, hogy megszabadulj a stressztől, és újra érezd a zene és a mozgás örömét.

GYIK

Persze, ha úgy érzed, hogy falábad van, akkor ez a tanfolyam Neked szól.
De minden órán ismétléssel kezdünk, és ha valami kimaradt, azt megtanítjuk, így biztos, hogy jól tudod magad érezni majd.

Egyértelműen igen. Párokban táncolunk és mi is segítünk Neked, szóval egyáltalán nincs szükség ritmusérzékre.
Bár pár alkalom után úgyis fogod érezni a zenék ritmusát.

Amiben kényelmesen érzed magad. Nem divatbemutatóra kell készülnöd, hanem csak arra, hogy jól érezd magad.

A jókedveden kívül hozz magaddal valamilyen tiszta talpú cipőt, váltó pólót, vizet, hogy ki ne száradj és egy törölközőt.

Természetesen van öltöző, ahol át tudtok öltözni az edzés előtt és után is, így nem kell „edzős” ruhában utaznotok keresztül a városon.

Javasolt, hogy a kezdés előtt 15 perccel minimum érkezz meg, mert annyi idő kell azért, hogy átöltözz, kicsit beszélgessünk stb.

1155 Budapest Wysocki u. 1, II. kapu

Igen, a bejárat mellett van egy hatalmas ingyenes parkoló, ahol gond nélkül parkolhattok az edzés ideje alatt.

Időpontok (július 1 - szeptember 1)

Árak

Órajegy

2.500 Ft/fő
  • Egy alkalom 75 perc

4 alkalmas bérlet

9.000 Ft/fő
  • 5 hétig felhasználható

Páros 8 alkalmas bérlet

18.000 Ft/pár
  • 5 hétig felhasználható

Kombinált bérlet

Most már lehetőséged lesz 1 bérlettel bármelyik táncág óráira bejárnod. Ha például szeretnél zumbázni, de a salsát is kipróbálnád, vagy a társastáncot, akkor elég egy kombinált bérletet vásárolnod, ami 8 alkalmat tartalmaz, ára 16.500 Ft/fő és 5 hétig felhasználható! Személyre szóló bérlet, felhasználható egy fő részére.

8 alkalmas bérlet

16.500 Ft/fő
  • 5 hétig felhasználható
  • Személyre szóló
Újdonság